www.PlayYourStories.oxn.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Twój nick : Andrzej123
2.Twoje SID: 32
3.Twoje SRP: 54 ! Ale ciągle rośnie
4. Staż na serwerze (F5 minuty): 21 ! Ale ciągle gram i rośnie
5. Jakie prawa jazdy posiadasz ?: Na razie tylko ''B'' ale będę robił ''A'' i ''B'' !
6.Dlaczego mamy cie przyjąć Do [SAPD] (minimum 3 zdania): Dlatego, że posiadam doświadczenie w tej frakcji i bardzo chciałbym pokazać co potrafię Znam podstawy RP, a także bardziej rozwinięte, więc myślę, że dobrze wykorzystam te umiejętności w tej frakcji ! Bardzo lubię tą frakcje, bo jest najbardziej ciekawie, szybko można nauczyć się różnych rzeczy, które później mogą się przydać.Chciałbym pokazać dla lidera na co mnie stać, i jakie posiadam umiejętności
Lubię nawiązywać nowe znajomości i dobrze pracuje w zespole.
7.ortografia 1/10: 10
8.Coś o sobie 2 zdania: Cześć, mam na imię Adam, mam 15 lat i w tym roku kończę szkołę gimnazjalną ! W przyszłości planuje zostać Architektem, bo mam coś w oku, że zawsze se wszystko fajnie se ustawie Jestem osobą ogarniętą, a także dosyć bystrą i ogarniętą na swój wiek.Lubię nawiązywać nowe znajomości, ale wiadomo, że nie wszyscy chcą nawiązać znajomość
Serdecznie pozdrawiam zarząd frakcji i czekam na pozytywny odzew ze strony zarządu
Serdecznie pozdrawiam Andrzej123.
1. Twój nick : Andrzej123
2.Twoje SID: 32
3.Twoje SRP: 54 ! Ale ciągle rośnie
4. Staż na serwerze (F5 minuty): 21 ! Ale ciągle gram i rośnie
5. Jakie prawa jazdy posiadasz ?: Na razie tylko ''B'' ale będę robił ''A'' i ''B'' !
6.Dlaczego mamy cie przyjąć Do [SAPD] (minimum 3 zdania): Dlatego, że posiadam doświadczenie w tej frakcji i bardzo chciałbym pokazać co potrafię
Znam podstawy RP, a także bardziej rozwinięte, więc myślę, że dobrze wykorzystam te umiejętności w tej frakcji ! Bardzo lubię tą frakcje, bo jest najbardziej ciekawie, szybko można nauczyć się różnych rzeczy, które później mogą się przydać.Chciałbym pokazać dla lidera na co mnie stać, i jakie posiadam umiejętności
Lubię nawiązywać nowe znajomości i dobrze pracuje w zespole.
7.ortografia 1/10: 10
8.Coś o sobie 2 zdania: Cześć, mam na imię Adam, mam 15 lat i w tym roku kończę szkołę gimnazjalną ! W przyszłości planuje zostać Architektem, bo mam coś w oku, że zawsze se wszystko fajnie se ustawie
Jestem osobą ogarniętą, a także dosyć bystrą i ogarniętą na swój wiek.Lubię nawiązywać nowe znajomości, ale wiadomo, że nie wszyscy chcą nawiązać znajomość
Serdecznie pozdrawiam zarząd frakcji i czekam na pozytywny odzew ze strony zarządu
Serdecznie pozdrawiam Andrzej123.
Gratulacje twoje podanie zostało Przyjęte !!!
Zgłoś się do mnie w grze
Pozdrawiam Wisnia
Strony: 1
Wątek zamknięty