www.PlayYourStories.oxn.pl

www.PlayYourStories.oxn.pl

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-02-21 16:04:59

Andrzej123
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 8.1Chrome 56.0.2924.87

Podanie do SAPD !

1. Twój nick : Andrzej123

2.Twoje SID: 32

3.Twoje SRP: 54 ! Ale ciągle rośnie [dblpt]D

4. Staż na serwerze (F5 minuty): 21 ! Ale ciągle gram i rośnie [dblpt])

5. Jakie prawa jazdy posiadasz ?: Na razie tylko ''B'' ale będę robił ''A'' i ''B'' !

6.Dlaczego mamy cie przyjąć Do [SAPD] (minimum 3 zdania): Dlatego, że posiadam doświadczenie w tej frakcji i bardzo chciałbym pokazać co potrafię [dblpt]) Znam podstawy RP, a także bardziej rozwinięte, więc myślę, że dobrze wykorzystam te umiejętności w tej frakcji ! Bardzo lubię tą frakcje, bo jest najbardziej ciekawie, szybko można nauczyć się różnych rzeczy, które później mogą się przydać.Chciałbym pokazać dla lidera na co mnie stać, i jakie posiadam umiejętności [dblpt]) Lubię nawiązywać nowe znajomości i dobrze pracuje w zespole.

7.ortografia 1/10: 10

8.Coś o sobie 2 zdania: Cześć, mam na imię Adam, mam 15 lat i w tym roku kończę szkołę gimnazjalną ! W przyszłości planuje zostać Architektem, bo mam coś w oku, że zawsze se wszystko fajnie se ustawie [dblpt]) Jestem osobą ogarniętą, a także dosyć bystrą i ogarniętą na swój wiek.Lubię nawiązywać nowe znajomości, ale wiadomo, że nie wszyscy chcą nawiązać znajomość

Serdecznie pozdrawiam zarząd frakcji i czekam na pozytywny odzew ze strony zarządu [dblpt])

Serdecznie pozdrawiam Andrzej123.

#2 2017-02-21 16:15:07

Wisnia
Właściciel Forum
Liczba postów: 20
Windows 7Chrome 56.0.2924.87

Odp: Podanie do SAPD !

Andrzej123 napisał/a:

1. Twój nick : Andrzej123

2.Twoje SID: 32

3.Twoje SRP: 54 ! Ale ciągle rośnie [dblpt]D

4. Staż na serwerze (F5 minuty): 21 ! Ale ciągle gram i rośnie [dblpt])

5. Jakie prawa jazdy posiadasz ?: Na razie tylko ''B'' ale będę robił ''A'' i ''B'' !

6.Dlaczego mamy cie przyjąć Do [SAPD] (minimum 3 zdania): Dlatego, że posiadam doświadczenie w tej frakcji i bardzo chciałbym pokazać co potrafię [dblpt]) Znam podstawy RP, a także bardziej rozwinięte, więc myślę, że dobrze wykorzystam te umiejętności w tej frakcji ! Bardzo lubię tą frakcje, bo jest najbardziej ciekawie, szybko można nauczyć się różnych rzeczy, które później mogą się przydać.Chciałbym pokazać dla lidera na co mnie stać, i jakie posiadam umiejętności [dblpt]) Lubię nawiązywać nowe znajomości i dobrze pracuje w zespole.

7.ortografia 1/10: 10

8.Coś o sobie 2 zdania: Cześć, mam na imię Adam, mam 15 lat i w tym roku kończę szkołę gimnazjalną ! W przyszłości planuje zostać Architektem, bo mam coś w oku, że zawsze se wszystko fajnie se ustawie [dblpt]) Jestem osobą ogarniętą, a także dosyć bystrą i ogarniętą na swój wiek.Lubię nawiązywać nowe znajomości, ale wiadomo, że nie wszyscy chcą nawiązać znajomość

Serdecznie pozdrawiam zarząd frakcji i czekam na pozytywny odzew ze strony zarządu [dblpt])

Serdecznie pozdrawiam Andrzej123.

Gratulacje twoje podanie zostało Przyjęte !!! [dblpt])
Zgłoś się do mnie w grze [dblpt])

Pozdrawiam Wisnia [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- porschepolczynska - znajomi - znctgplayyourstoriessmoczebractwostali